Siirry pääsisältöön Siirry päälinkkeihin
KSKT-Consulting Oy, jo yli 30 vuotta yritysten ja yhteisöjen konsultointia.

Historia

Perustaminen ja kasvun vuodet

Liehuvan lipun mallinen vanha logo

Olavi Watia ja Aarne Halme perustivat vuonna 1976 yhtiön nimeltä Keski-Suomen Konsulttitoimisto Oy, kotipaikkana Jyväskylä.

Muutamassa vuodessa toiminta kasvoi sellaiseen mittaan, että niin Watia kuin Halmekin luopuivat muista toimistaan.

Samassa vaiheessa ostettiin Tikkakoskelta Tikkakaluste Ky niminen kalustefirma ja perustettiin lisäksi vienti- ja tuontikauppaa harjoittava yritys joka sai nimen Keski-Suomen Traiding Oy.

Yhtiön vanha musta-punainen logo

Toiminta keskitettiin Tikkakoskelle. Toiminta oli vilkasta ja liikevaihto kasvoi nopeasti. Olavi Watia katsoi kuitenkin 1990 olevansa jo päivätyönsä tehnyt ja erosi niin Tikkakalusteen kuin Keski-Suomen Trading Oy:nkin palveluksesta ja Halme luopui Konsulttitoimiston osakkeista, jotka kaikki tulivat Lea-Kaisa ja Olavi Watian ja heidän lastensa haltuun.

Muutto Pertunmaalle ja uusi nimi

Samana vuonna Keski-Suomen Konsulttitoimisto Oy siirtyi Pertunmaalle. 1990 oli lama jo iskenyt Suomeen ja Konsulttitoimistolla oli kädet, ja aivot, täynnä toimintaa. Koska osa toiminnasta tapahtui maan rajojen ulkopuolella päätettiin nimi vaihtaa KSKT- Consulting Oy:ksi.

Yhtiön logo vuodelta 1986

Olavi Watian ikääntyessä tuli aika tehdä sukupolven vaihdos. Se valmisteltiin huolella ja yhtiön 30-vuotisjuhlassa 25.5.2006 asia myös julkistettiin. Perheen nuorin, Laura Laitinen otti vetäjän tehtävät huolekseen. Laura on koulutukseltaan tradenomi sekä käynyt lisäksi erilaisia kunnalliseen toimintaan liittyviä kursseja ja pitkiä koulutusjaksoja.

Tulevaisuus

KSKT-Consulting Oy lähtee 40. vuotistaipaleelleen pirteänä ja kasvukykyisenä yrityksenä. Liiketoiminta-ajatus ei ole periaatteessa muuttunut lainkaan. Pienten ja keskisuurten yritysten lisäksi uudeksi asiakasryhmäksi ovat tulleet kunnat ja niiden haasteet muuttuvassa yhteiskunnassa.

© KSKT-Consulting Oy 2011
yllapito@kskt-consulting.fi

28.05.2009